AYDIN / SÖKE - Söke Cafer Efe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Söke Cafer Efe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yenicami Mahallesi Kasımpatı Sokak No14
Vizyon
Biz Söke Cafer Efe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak her alanda ön sıralarda olmak istiyoruz.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, vatanını seven, görev bilinci ve sorumluluk duygusunu önemseyen, eğitimini gördüğü alanda yeterliliğe sahip elemanlar yetiştiren, değişime açık, bireysel farklılıklara önem veren, olumlu benlik bilinci geliştirmeyi hedefleyen SÖKE CAFER EFE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİYİZ.
Kütüphane Kitap Sayısı :1985
Öğretim Şekli :2016-2017 eğitim öğretim yılından itibaren tekli eğitime geçmiştir.
Sabah: 08:30-12:30 Öğlen: 13:15-17:15
Kalorifer sistemi ile merkezi olarak ısıtılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuzun bulunduğu Söke ilçesinin nüfusu 126000´dir. Ekonomisi tarıma dayalı olup tarımsal kökenli sanayi kuruluşları mevcuttur. Turistik Didim ve Kuşadası ilçelerine yakın olması turistik mal ve hizmet üretme özelliği de bulunmaktadır.İzmir´e 110 km uzaklıkta olması Didim-Kuşadası-Bodrum gibi güzergahların geçiş noktasında bulunması hareketlilik kazandırmaktadır.
Okulumuz ilçe merkezindedir.