AYDIN / SÖKE - Söke Cafer Efe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Aydın Karacasu Afrodisias Antik Şehir Gezisi yapıldı. Gezi sırasında Arkeolog Kenan Erim'in mezarı da ziyaret edildi.

May

2024 e- Twinning "Not Single Use, Covert and Reuse" (Tek Kullanımlık Değil,Dönüştürün ve Yeniden Kullanın) projesi kapsamında öğrencilerimiz Milli Parkta doğaya ve çevreye zarar veren plastik ve çöpleri topladı.

May

12 Sınıf öğrencilerimiz Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Söke İşletme Fakültesi Kampüsündeki Kariyer Günleri etkinliğine katılım sağladı.

Nis

TBMM'nin açılışının 104. yıldönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun.

Şbt

"Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında  Şubat ayı etkinliği olarak deyimler ve atasözleri panosu hazırlandı. Deyimler tabusu oyunu yapıldı ve sınıflarımızda oynandı.